Jordbærsesongen 2020, Andelslandbruk


Breievne 11.06.2020 - Andelslandbruk - Årets store flotte jordbær heter Nobel, Saga og Bounty!


Som andelskjøper får du være med i åkeren fra starten av, når bæra en størst og finest og plukke din avtalte mengde bær. Du er den eneste som har tatt på bæra og noen syns det er fint å vite, særlig i år. 1 andel = 1 kasse jordbær a 6 kg. Beregn hvor mange andeler familien trenger og gjør en bestilling, hver andel koster kr 590.-, (uten andel 720.-) og beløpet faktureres. Du kan dele opp mengden din ved å komme flere ganger til total bestilling er nådd.


Husk at jordbærtid er ferietid, du må være villig til å plukke bæra når det blir din tur, og vi plukker i både soldager og regnværsdager, hverdag og helg – og kanskje passer dette veldig godt akkurat i år? Plukkinga starter 1.juli, for andelskjøpere. Bestilling av andel innen 01.juli, e-post til breievnegard@gmail.com eller sms til 926 51 425


Syns du jordbærplukking er veldig kjekt, og vil plukke for en som ikke klarer å hente sjølv, får du et gode i fordelskuponger, som kan veksles inn i andre produkter på gården.


Jeg gjør dette fordi det er vanskelig med nok opplært arbeidskraft i rett tid denne sesongen. Jeg håper på forutsigbarhet med rett antall mennesker, i arbeid av gangen, i åkeren. Jeg håper på forutsigbarhet over hvordan avlingen kan hentes ut av åker. Videre får jeg en arbeidsstokk uten tidspress, noen som vil kose seg med arbeidet, og spise nista i lag, før de drar = god stemning!


Regler (kan bli utfyllende liste eller endret)
Barn som er med til åkeren må være store nok til å være aktive plukkere (10-12 år), og forstå hygieneregler. ALLE må forholde seg til regler for hvor det skal plukkes, avstand til andre, utebli ved egen sykdom, vaske hender ofte, betale via faktura.


Jeg håper mange vil være med å bidra til at all avlingen blir høsta og juble like mye som vanlig over smaken av norske jordbær! Håper vi sees!